Psychedelische Therapie Nederland

Psychedelische therapie tegen een laag zelfbeeld

Psychedelische therapie tegen een laag zelfbeeld

Bij onze reeds geholpen klanten merken we vaak een afname in de onzekerheid. Zaken die er vroeger toe deden welke een negatief effect hadden op het zelfbeeld lijken na slechts 1 sessie al betekenisloos. Het algemeen gevoel is: Het is wat het is en over het algemeen mag ik tevreden zijn. Zodra we het lage zelfbeeld oplossen komt vaak wel een kritisch geluid: “waarom heb ik dat al die jaren mezelf aangedaan”? In andere gevallen komt het lage zelfbeeld door pesterijen op school of door te weinig ouderlijke aandacht. Zelfs dan rapporteren onze klanten vooruitgang door de gedachten dat het een samenloop van omstandigheden was en dat we nu geheel andere personen zijn.

Onze dienstverlening

Wij hanteren een holistische aanpak om het lage zelfbeeld op te lossen. We doen er alles aan om u zowel lichamelijk als geestelijk te helpen.

Aromatherapie, kleurentherapie en muzikale ondersteuning spelen een grote rol tijdens een truffelceremonie. Met geuren kunnen we emoties loskrijgen zonder dat u weet dat die emoties gekoppeld zijn aan de geuren. Door gebruik te maken van muziek en diverse gekleurde lampen kunnen we de magic truffel therapie beter laten verlopen. Tijdens truffeltherapie kunt u dit verwachten:

  • Individuele begeleiding truffel ceremonie
  • Aromatherapie (tijdens trip)
  • Kleurentherapie (tijdens trip)
  • Muzikale ondersteuning (tijdens trip)

Ook aandacht voor lichamelijke gezondheid

Wij geloven erin dat een gezond lichaam zorgt voor een gezonde basis om ook psychisch gezond te zijn. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten te adviseren betreffende voeding, beweging en supplementen. Doorgaans hanteren we met de meeste klanten een schema die er als volgt uitziet:

  1. Aanmelding, neurotransmitter test en intake
  2. Advies over voeding beweging en supplementen op basis van punt 1
  3. Een periode van 2-3 weken voortgang bekijken van punt 2
  4. Een individuele truffel ceremonie (Tenzij een groep extra nut of de voorkeur heeft)
  5. Nabespreking van de truffel ceremonie op dezelfde dag
  6. Na ongeveer 1-2 weken nogmaals een nabespreking

Contactgegevens

Wilt u eerst meer weten over wat we doen en wie we zijn? U kunt ons de oren van ons hoofd vragen. Dit kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon en Whatsapp: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier

Psychedelische therapie tegen een laag zelfbeeld