+31640898455
info@truffel-ceremonie.nl

RE: Onze speciale magic truffelthee

Truffel ceremonie, psiloflora of paddo ceremonies voor uw fysieke en mentale gezondheidTriptherapie: RE: Onze speciale magic truffelthee

@zilverboom

Ik zal niet het gehele recept verklappen maar magnesium is een zeer belangrijk mineraal en activerende stoffen kan groene thee betekenen. De hoeveelheid truffels die we gebruiken voor de thee is afhankelijk van de persoon en de triplevel die we willen bereiken. Soms gebruiken we 1 gram per kg lichaamsgewicht voor een super diepe trip. Dit is echt aan de hoge kant, maar als de trip minder diep hoeft te gaan dan is het uiteraard minder. Een thee trekt doorgaans tussen de 30 en 60 minuten in. Eventueel met limoensap het laatste beetje psilocybine eruit krijgen en direct omzetten naar psilocine.

 

Lees hier meer over de trip levels

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: RE: Onze speciale magic truffelthee

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

RE: Onze speciale magic truffelthee