Truffel Ceremonie over triptherapie blog:

Bij triptherapie hebben ze geschreven over Recensie triptherapie triplevel 3 met coach Marcel door Lisa op maart 29, 2019. U kunt dit bericht hieronder lezen

De tripsessie

Lisa en ik hebben gezamenlijk besloten een medium tripsessie te gaan doen. Dit is dus een triplevel 3 tripsessie en 9 februari heeft deze plaatsgevonden. Het doel van de sessie bestond onder andere uit het kunnen loslaten van lichamelijke spanning door iets wat deels in het onderbewuste als bron heeft. Lisa had zelf al veel kennis over haar klachten is zelf psychologisch gezien goed onderlegd.

In de spiegel kijken

Wat Lisa over mij schrijft

“Triptherapie…. Ik was voorzichtig. Heb mijn onderzoek vooraf gedaan. Marcel heeft mij daarnaast de nodige informatie gegeven. Ik had er vertrouwen in en ben het aangegaan. 

Ik vond het vooraf best spannend. Maar wow!!!! Wat een ervaring. Ik
heb de nodige kennis vanuit de psychologie. Daarnaast heb ik zelf veel
onderzoeken gedaan in verwekingsprocessen. Maar tijdens de trip komt
alle informatie bij elkaar. 

Maar het meesterlijke is dat je de dingen die eruit komen al weet. Dat de antwoorden al in jezelf zitten. Het komt zo duidelijk naar voren. En dan ga je het weten maar ook voelen.. Dat is echt een groot verschil. Wauw!

Marcel heeft mij tijdens dit proces bijgestaan. Dit doet hij zeer kundig. Het past zich aan naar wat ik op dat moment nodig had. Hij heeft hierin de benodigde kennis. Wat voor mij maakte dat ik vertrouwen had in de situatie en eigenlijk niet angstig werd en mijn proces door kon lopen.

Een dag later merk ik dat ik openbaring op openbaring ervaar. De
dingen die ik wist zijn ineens geland. Wat fijn! Ik ben echt benieuwd
waar dit mij nog verder gaat brengen!

Na de sessie

We zijn op dit moment pas een dag na de sessie. Via de onderstaande link kan er misschien nog meer informatie worden gevonden.

Lees hier het forumbericht met de recensie van Lisa

Alle recensies vindt u hier

Recensies over coach Marcel zijn hier te zien

Bent u geïnteresseerd?

Wij bieden een veilige en legale triptherapie aan door magic truffels te gebruiken met begeleiding onder een tripcoach. Magic truffels hebben alle psychedelische voordelen die er zijn en magic truffels zijn onschadelijk voor het lichaam.

Lees hier verder over hoe een trip werkt met paddo’s of magic truffels

Hier vindt u meer informatie over hoe wij te werk gaan.

Aanmelden voor een tripsessie doet u via het intakeformulier.

Wilt u eerst contact? Contact opnemen via email of een bel verzoek indienen kan hier.