Psychedelische Therapie Nederland: Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triplevel 4

Triplevels

De triplevels geven aan hoe intens een psychedelische trip is. Als wij een trip begeleiden dan bekijken we de persoonlijke situatie en de persoonlijke doelstellingen. Triplevel 4 is de een hoge triplevel waarbij triplevel 5 de hoogste is. Wij zetten triplevel 4 in tijdens psychedelische therapie wanneer we angsten willen bestrijden bij personen terwijl triplevel 3 te mild is. Triplevel 4 is tevens ook zeer handig om in een staat te komen voor zelfreflectie en zelfacceptatie. Triplevel 4 is bijna niet te sturen waardoor je eigenlijk jezelf bijna niet kan verzetten tegen wat in het onderbewuste omhoog komt. Triplevel 4 doe je dus eigenlijk alleen als je de controle over gedachten wilt verliezen of wanneer dat nut heeft dat u de controle leert te verliezen.

Triplevel 4 omschrijving

Sterke hallucinaties, zoals objecten die overgaan in andere objecten (morphen). Waarneming van het ego vervaagt, objecten kunnen bijvoorbeeld tegen je gaan praten of je voelt tegenstrijdige dingen tegelijkertijd. Enig verlies van de realiteit, tijd wordt een onbegrijpbaar begrip. Mogelijke ervaring van uittreding uit het lichaam (out of body experience). Vermenging prikkels van verschillende zintuigen. Vanwege het egoverlies en daarbij het verlies van zelfbescherming is men tijdens deze fase hard maar eerlijk over zichzelf. Problemen kunnen geadresseerd worden en een plek krijgen. De connectie met het onderbewuste is bij dit triplevel heel hoog waardoor er heel veel geleerd kan worden over wie iemand is, terwijl het lijkt alsof het om een ander gaat vanwege het egoverlies.

U kunt hier de informatie van alle triplevels nalezen

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

Triplevel 4