Psychedelische Therapie Nederland: Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triplevel 5

Triplevels

De triplevels geven aan hoe intens een psychedelische trip is. Als wij een trip begeleiden dan bekijken we de persoonlijke situatie en de persoonlijke doelstellingen. Triplevel 5 is de hoogste triplevel die er is. Wij zetten triplevel 5 doorgaans niet in bij klanten zonder ervaring met psychedelica. Triplevel 5 is zo intens en soms zo onbegrijpbaar dat pas tijdens het “landen” dingen op zijn plek kunnen gaan vallen. Triplevel 5 doe je doorgaans alleen als je er klaar voor bent om de gehele controle te verliezen aan het onderbewustzijn. Wij zetten triplevel 5 in bij klanten die een extreme aanpak nodig vinden om verlost te raken van angst, zware depressie en graag de liefde voor het leven weer willen voelen. Na deze trip staan klanten weer volledig in contact met hunzelf omdat tijdens triplevel 5 dat contact even helemaal verbroken wordt.

Triplevel 5 omschrijving

Totaal verlies van visuele verbinding met de werkelijkheid, zintuigen werken niet meer op de “normale” manier. Een totaal verlies van ego. Gebruikers voelen zichzelf samensmelten met de ruimte, andere objecten of het universum. Het verlies van realiteit wordt zo erg dat deze moeilijk te verklaren of verwoorden valt. Dit level verschilt van de overige levels doordat het werkelijke universum waarin dingen zich bevinden ophoudt te bestaan. Tijdens deze fase is er totaal geen sturing mogelijk. De connectie met het onderbewuste is nu maximaal. Er valt niets te verbergen. Het is een als het ware een droom die niet te beïnvloeden is door u zelf. Deze fase kan u inzichten geven op een in eerste instantie onbegrijpbare manier. Level 5 trippers noemen de trip ervaringen vaak mystiek, de mooiste ervaring van hun leven of juist beangstigend. Vooral control freaks vinden het eng, maar zelfs van bad trips kunt u leren. Het is dus niet verstandig om meteen triplevel 5 te gaan doen zonder ervaring.

U kunt hier de informatie van alle triplevels nalezen

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

Triplevel 5