Truffel ceremonie Zuid Holland

Wij organiseren met regelmaat een truffel ceremonie in Zuid Holland. Zo zijn we de laatste tijd bij mensen thuis geweest voor een truffel ceremonie in bijvoorbeeld de plaatsten Leiden, Den Haag, Rotterdam en Noordwijk.  Wij hebben ook een mooie ruimte in Zuid Holland. Deze speciaal ingerichte ruimte voor psychedelische ceremonies heet de Psychedelic Loft en is gesitueerd in Schiedam. Waar wil jij deelnemen aan een truffel ceremonie? Bij jou of bij ons in Schiedam?

Nederland is onze werkplek

Vanwege onze aan huis service kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. Zo kunnen wij individuele en groepsceremonies ter plekke opzetten en begeleiden. U kunt dus gebruik maken van een woning van bekenden in Nederland, een Airbnb woning of zelfs een kamer van een hotel.

Airbnb

De populariteit van Airbnb is de laatste jaren flink gestegen. Airbnb wordt door onze klanten steeds vaker gebruikt. Vooral onze klanten vanuit het buitenland maken gebruik van Airbnb en laten ons daar langskomen. De voordelen zijn dat men na de ceremonie gewoon kan blijven overnachten en dat er altijd wel iets te vinden is ongeacht de grootte van een groep.

Hotels

Zelf een hotel boeken en daar de ceremonie in de hotelkamer laten plaatsvinden is ook een optie. Dit wordt minder gedaan dan de voorgaande opties. Hotelkamers zijn doorgaans geschikt voor 1 a 2 personen tegelijk.

Reisafstand en parkeerkosten

Om de voorrijkosten te beperken kunt u het beste in onze omgeving iets boeken. Wij bereken 25 cent per gereden km (50 cent per km enkele reis) vanaf postcode 1974NK. Locaties in of rondom IJmuiden, Haarlem, Amsterdam en Alkmaar zijn dus goedkoper. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend aan de klant.

Beste gebied om een AIrbnb of hotel te boeken voor triptherapie

Zelf langskomen

U kunt gebruik maken van de Psychedelic Loft te Schiedam. Bij deze ruimte is de overnachting en de psychedelische ceremonie inbegrepen. De optimale grootte van de groep voor deze mooie ruimte in Schiedam is tussen de 3 en 6 personen.

Lees hier meer over de Psychedelic Loft in Schiedam

Prijzen psychedelische ceremonie

De prijzen van onze verschillende diensten kunt u inzien via de volgende link.

Prijzen Triptherapie 2020