Truffel Ceremonie over triptherapie blog:

Bij triptherapie hebben ze geschreven over Video over psychedelica als medicijn op maart 29, 2019. U kunt dit bericht hieronder lezen

Terug naar mijn roots

Ik, Marcel, heb op mijn facebook pagina een video gedeeld over psychedelica en de medicinale waarde er van. Dit heb ik gedeeld op 16 mei 2015. Nu bijna zo’n vier jaar later zijn psychedelica als medicijn nog steeds een beetje een heet hangijzer. Wiet als medicatie is nu wel deels ingeburgerd en ik verwacht dat magic truffels en paddo’s nog wel een paar jaar nodig hebben om sociaal geaccepteerd te worden.

Mijn eerste gedeelde bericht over psychedelica

Terug naar de roots van psychische medicatie

Dat psychedelica al eeuwen werd gebruikt voordat de huidige medicijnindustrie het roer over nam lijkt vergeten te zijn. Het oudste bewijs van paddo gebruik bedraagt tussen 9.000 en 11.000 jaar geleden.

De gedeelde video

Hierbij de allereerste video die ik destijds deelde om de heilzame werking van paddo’s te onderstrepen.

Spread the word!

Laat de wereld weten dat er meer opties zijn dan al die chemische medicatie met bijwerkingen. De natuur biedt ons alles wat we nodig hebben. Deel dit bericht!???