Truffel Ceremonie over triptherapie blog:

Bij triptherapie hebben ze geschreven over Guided tripping met magic truffels bij GTST op May 18, 2021. U kunt dit bericht hieronder lezen

Magic truffel therapie bij Goede Tijden Slechte tijden (GTST)

Tijdens aflevering 6405 van Goede Tijden Slechte Tijden adviseert de therapeut van Ludo Sanders magic truffel therapie aan. Dit wordt ook wel eens guided tripping genoemd of triptherapie. Naar onze smaak gebeurt dit op een manier die te dwingend is. Hier bij triptherapie adviseren wij om het het alleen te doen uit volledige eigen overweging. De wetenschap dat iemand het uit eigen overweging doet helpt bij het toelaten van het effect van de psilocybine/psilocine uit de truffels.

Bekijk op RTXL deze aflevering over truffels en therapie

Lopende guided trip?

Op het einde van de aflevering zie je Ludo Sanders tijdens zijn psychedelische sessie al wandelend trippen. Bij bijna alle truffel sessies als therapie is het eigenlijk helemaal niet de bedoeling dat mensen onder invloed rondlopen aangezien dat de aandacht te veel naar buiten richt. Tijdens de piek van zo’n sessie is het juist de bedoeling om te gaan liggen met de ogen dicht waarbij men zich laat leiden door de muziek en geuren met zo af en toe een vraag tussendoor.

Lees hier meer over hoe triptherapie werkt

Dosering en voorbereiding

Misschien zijn we wel te vroeg met commentaar en zien we in de volgende afleveringen meer van hoe zo’n sessie volgens ons hoort te gaan. Verder hebben we ook niets gezien over welke dosering er gebruikt wordt en wat voor exra voorbereiding er is gedaan. Klanten die zich bij ons aanmelden voor een guided truffel ceremonie krijgen advies op basis van de intake. Wij geven ook een advies t.b.v. de dosering aangezien er een groot verschil is tussen de doseringen.

Lees hier meer over de doseringen magic truffels

Magic truffels en psychedelica is niet voor iedereen

Bij de aanwezigheid van sommige (psychische) aandoeningen kan je beter geen psychedelica gebruiken. Zo zijn schizofrenie, borderline en ernstige bloed- en/of hartklachten contra-indicaties. Na het invullen van de intake kunnen wij beoordelen of u kunt deelnemen aan een magic truffel sessie.

Lees hier waarom andere klanten juist wel een psychedelische sessie ondergaan

Klaar voor de digitale intake?

Wilt u eerst advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.