Psilocybine, paddo of truffel ceremonie?

Bij een truffel ceremonie, paddo ceremonie of psilocybine ceremonie worden er psilocybine ingenomen in de vorm van magic paddenstoelen, magic truffels of psilocybine capsules. In Nederland is alleen de magic truffel legaal en zal deze worden gebruikt als men spreekt over psilocybine ceremonies. Bij deze ceremonies wordt er geen gebruik gemaakt van MAO remmers zoals bij ayahuasca nodig is. Indien je wel MAO remmers gaat combineren met psilocybine houdend materiaal wordt dat psilohuasca genoemd.

Psilohuasca ceremonie?

Een psilohuasca ceremonie in Nederland is dan ook op basis van magic truffels (de minst schadelijke drugs beschikbaar) gecombineerd met MAO remmers. De MAO remmers voorkomt de afbraak van de aanwezige tryptaminen en anderen monoaminen zoals in voeding aanwezige tyramine. Net zoals bij als ayahuasca kunnen de MAO remmers in combinatie met bepaalde voeding ernstige complicaties geven. Deze extra risico’s zijn onnodig en kunnen worden voorkomen worden door een mildere MAO remmer te gebruiken aangezien truffels eigenlijk helemaal geen MAO remmer nodig hebben om actief te zijn.

De beste MAO remmer voor magic truffels

De beste MAO remmer voor truffels is dus een milde MAO remmer. De Passiflora incarnata, oftewel de passiebloem, heeft milde MAO remmende eigenschappen. Hiermee voorkomt het ernstige complicaties, maar zorgt wel voor trip verbeterende eigenschappen. Verder heeft de passiebloem op zich al vele helende en rustgevende eigenschappen. De psychedelische effecten van de truffels en effecten van de passiebloem geven een bijzonder mooi effect tijdens een ceremonie.

Lees hier meer over Passiflora incarnata

Truffels en passiebloem is psiloflora

De combinatie van de woorden psilocybine en Passiflora incarnata maakt de naam psiloflora. De psiloflora ceremonie is een super mooie combinatie.

De combinatie van de psilocybine en de Passiflora incarnata geeft de volgende voordelen:

  • Rustgevende werking
  • Diepere trip (triplevel 5)
  • Langduriger trip (tot 8 uur)
  • Heldere trip
  • Meer visuele trip

Meer weten over de psiloflora ceremonie?

Maak gebruik van de volgende links om meer te weten te komen over de psiloflora ceremonies.

Psiloflora ceremonie

Extended Psiloflora ceremonie

Psiloflora ceremony (English website)

Extendend psiloflora ceremony (English website)