Psychedelische therapie is in heel Nederland mogelijk met onze aan huis service. We komen ook op locatie n bijvoorbeeld een hotel of natuurpark indien gewenst. Dit doen wij omdat psychedelische therapie het beste werkt wanneer iemand het meest op zijn gemak is.

Een oud medicijn opnieuw uitgevonden

Er is bewijs gevonden dat Europeanen al zeker 6000 jaar terug paddo’s gebruikten voor psychedelische therapie en religieuze rituelen. Het gebruik ervan was zelfs zo normaal dat er zelfs in Bijbelse afbeeldingen uit de oudheid paddo’s afgebeeld zijn en er teksten in de Bijbel toegewijd zijn aan paddo’s.

Er zijn vele Bijbelse afbeeldingen met paddo’s te vinden

Het oudste bewijs van paddogebruik bij andere culturen is circa 9000 jaar oud.

Paddo’s zijn illegaal geworden

Paddo’s zijn dus na lange tijd van verantwoord gebruik binnen een psychedelische ceremonie uiteindelijk illegaal geworden. Dit door een paar incidenten waarbij de setting niet goed was of er was sprake van een mix van drugs en alcohol. Dit fenomeen van criminaliseren van het eeuwenoude medicijn is wereldwijd van de afgelopen 50 jaar met de Verenigde Staten als voorbeeldfunctie.

De paddo komt terug als medicijn

Er zijn de laatste jaren vele onderzoeken positief afgerond rondom psychedelische therapie waarbij psilocybine therapie met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Voornamelijk bij depressies en verslavingen biedt begeleidende therapie zeer veel potentieel. Psilocybine therapie is in feite paddo therapie of truffeltherapie aangezien door de wetgeving psilocybine niet synthetisch wordt geproduceerd. Er zijn dan ook (nog) geen psilocybine capsules te koop. Zodra er nog meer onderzoeken positief uitvallen kunnen regeringen en de medicijnlobby dit oeroude medicijn toch niet meer blokkeren? De paddo therapie komt terug in de vorm van een individuele paddo ceremonie.

Huidige psilocybine therapie mogelijkheden in Nederland

In Nederland zijn paddo’s helaas ook nog illegaal. We kunnen in Nederland wel psilocybine therapie aanbieden door magic truffels als basis te nemen. Magic truffels zijn wel legaal en ze bevatten dezelfde werkzame stoffen als de paddo’s. Voor triptherapie gaat het om de werkzame stof psilocybine, wat wordt omgezet naar psilocine.

Klik hier als u meer wenst te weten over de werking van psilocybine en psilocine

Bij ons krijgt u meer dan alleen een psychedelische herapie

Onze tripcoaches bieden meer dan alleen de ondersteuning tijdens de trip. Om langdurig positief resultaat te behouden wordt er ook gekeken naar uw leefstijl en gezondheid. Zo kunnen we uw neurotransmitters toetsen, voeding- en bewegingsadvies geven en eventueel kruiden en/of supplementen adviseren. Dit alles wordt op een wetenschappelijk bewezen basis uitgevoerd, waarbij langdurig geluk het doel is van de therapie.

Meer informatie over onze werkwijze