De psilocybine ceremonie

Een psilocybine ceremonie is een perfecte manier om verbinding te maken met de onderbewuste processen. Deze onderbewuste processen bevatten onze onderbewuste blokkades en juist tijdens een psilocybine ceremonie kan dit aan het daglicht komen. Dit lijkt misschien eng maar een psilocybine ceremonie stelt je wel in staat om iets te gaan doen met deze inzichten en informatie.

Hoe ziet een psilocybine ceremonie er uit?

Er bestaan open ceremonies en besloten ceremonies. Bij open ceremonies is er een bepaalde maximale groep grootte en kan in principe iedereen aansluiten. Bij besloten psilocybine ceremonies doe je individueel mee of met een zelf samengestelde groep. Wij raden aan om de groep niet te groot te maken en als je het als therapie ziet om een individuele sessie te boek.

Lees hier verder voor meer informatie over psilocybine ceremonie als therapie

Wat gebeurd er tijdens een psilocybine ceremonie?

Tijdens een psilocybine ceremonie verandert de perceptie van de werkelijkheid in iets wat nog meer is wat je brein denkt wat het is. Dit proces zegt iets over hoe het onderbewuste de puntjes met elkaar verbindt en hoe jij dus betekenis ziet in random informatie. Hoe meer psilocybine je inneemt des te sterker deze onderbewuste processen naar voren komen. Lees daarom goed de verschillende doseringen en effecten.

Lees hier meer over de doseringen psilocybine en trip levels