Triptherapie zoekt investeerders

Dit jaar willen we een extra locatie in Nederland aankopen om zo onze dienstverlening te kunnen uitbreiden. Een locatie in de natuur zodat het meer als retraite te kunnen inzetten. Dit soort locaties in Nederland hebben doorgaans een hoge prijs en daarom zoeken we nu investeerders om psychedelische sessies, truffel ceremonies en therapie tot een hoger niveau te kunnen tillen. Wil jij investeren in een groeiend bedrijf zoals triptherapie in combinatie met een investering in vastgoed?

Wat bieden wij?

Naast de investering in de vastgoed die we willen aanschaffen kan er ook worden geinvesteerd in de bedrijfsvoering en resultaten van triptherapie. Triptherapie zit in een markt waarbij er veel groei wordt verwacht. Om klaar voor de toekomst te zijn dienen er nu stappen worden gemaakt. Investeer nu in de toekomst.

Lees hier meer over onze prognose over psychedelische therapie via de GGZ

Investeringsbedrag

In totaal zoeken wij een investeringsbedrag van 2 miljoen euro, waarvan al 10% euro is voltooid. Om de investeringen en zeggenschap niet te veel te laten versnipperen zoeken we investeerders met een minimale inleg van 100.000 euro (5% van het totaal).

Neem contact met ons op

Ben jij ook geïnteresseerd in dit project? Neem dan contact met ons op via de volgende link of stuur een mail naar invest@triptherapie.nl

Contactpagina