Psychedelische sessies voor Belgen

Psychedelische therapie en het gebruik van psychedelische stoffen is illegaal in België. Wij kunnen daarom geen MDMA therapie of psilocybine sessies aanbieden op Belgisch grondgebied. Wegens deze genoemde redenen zijn er al wel zeer veel Belgen naar Nederland gekomen voor psychedelische sessies die wel legaal zijn in Nederland. Tevens is het in België niet strafbaar om in Nederland drugs te gebruiken zoals wiet, truffels en andere legale psychedelische stoffen. Het is dus voor Belgen een legale oplossing om naar Nederland te komen voor psychedelische therapie.

Waar in Nederland kan je terecht?

Wij werken met een groep tripzitters en therapeuten die verspreid zijn over het land. Het is dus mogelijk om zelf naar één van onze begeleiders te komen of naar onze locatie in Schiedam (nabij Rotterdam en Den Haag). De meeste begeleiders zijn bereid om 45 minuten reisafstand te hanteren voor als je zelf een accommodatie huurt in Nederland. Wij werken namelijk ook op locaties zoals hotels, Airbnb en vakantiewoningen. Zo kan je bijvoorbeeld rondom Amsterdam, Leiden, Utrecht, Den Haag en Rotterdam een sessie doen met Marcel. Rondom Eindhoven met Ronald of Loes en in Nederlands Limburg met Nathalie. Lees meer over het werkgebied via de link:

Werkgebied voor psychedelische therapie

Overzicht personeel

BegeleiderMax. ReisduurVanaf postcode
Marcel120 minuten2211 BM Noordwijkerhout
Nathalie45 minuten6041 JM Roermond
Loes45 minuten5691 RK
Son en Breugel
Ronald45 minuten5554 SH
Valkenswaard

Kies je voor MDMA therapie of psilocybine?

Wil je meer lezen over wat voor soort sessie bij je past? Maak vooral gebruik van de informatie die we op de site hebben staan. Misschien kan je door de vele pagina’s met informatie niet makkelijk kiezen. Om dat op te lossen kan je ons ook om onze mening vragen. Verder dienen we ook te controleren of we contra-indicaties bij je kunnen opsporen, dus als je een sessie wilt boeken dien je eerst de intake in te vullen via één van de onderstaande links:

Intake | MDMA therapie | Psilocybine truffel ceremonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *