Psilocybine ceremonie

Steeds meer personen uit groot-Brittannië komen naar Nederland voor een ‘mushroom ceremony’. Wij bieden deze ceremonie aan als truffel ceremonie om te voldoen aan de Nederlandse wetgeving. De truffel ceremonie, psilocybine ceremonie of paddo ceremonie heeft allemaal dezelfde werking ondanks de verschillende legale status.

Vanuit de VK naar Nederland?

Voor een psychedelische sessie naar Nederland? Ja, steeds meer en steeds vaker. De meeste Engelsen hebben recent vernomen dat psilocybine kan helpen bij depressie, angsten en verslavingen. Deze personen komen dan slechts een paar dagen bij ons in Nederland op visite en maken gebruik van onze ruimte in Schiedam of ze huren een Airbnb of hotelkamer rondom Schiphol zoals Amsterdam, Haarlem of een kustplaats zoals Zandvoort of IJmuiden.

Meer informatie over onze ruimte in Schiedam 

Psychedelische therapie of op zoek naar een tripsitter?

De meeste klanten zetten psychedelica in voor het therapeutische effect. We kunnen door middel van een voorbereiding de effectiviteit verhogen. Wij noemen de voorbereiding, de psychedelische trip met therapeutisch doel en de integratie triptherapie.

 

Informatie over triptherapie

Tripsitter inhuren