Watervilla Inspire en Excellent zijn momenteel gesloten

Onze locaties in Amsterdam zijn momenteel gesloten. We bieden nog wel sessies aan in Amsterdam en je kunt nog steeds gebruik maken van onze diensten als je zelf in Amsterdam woont of een hotel of Airbnb huurt. Onze tripbegeleider Linda woont in Amsterdam en als je een sessie met haar doet in Amsterdam dan betaal je weinig of zelfs geen reiskosten. Bekijk onderaan de hotelsuggesties voor Amsterdam.

Lees hier meer over Linda

Hotelsuggesties voor een psychedelische sessie met Linda in Amsterdam

Voor volgende hotels in de buurt van Linda rekent Linda geen reiskosten:

  • Meininger hotel
  • Mercure hotel
  • Van der Valk hotel
  • Bastion hotel
  • Hotel V

De voorkeur van dit lijstje heeft hotel V.

Hotel V (Fizeaustraat) is een locatie waar Linda veel sessies geeft. De kamers zijn sfeervol & warm ingericht, je voelt je er gelijk thuis. De service is top en het eten is er heerlijk! Hotel V ligt op slechts enkele minuten loopafstand van station Amstel en er is voldoende parkeergelegenheid onder en rondom het hotel. Een echte aanrader is een wandeling langs de Amstel waar van alles te beleven is.

Is de afstand naar jouw huis niet binnen het bereik van Linda haar reisgebied of kom je vanuit het buitenland Hotel V is dan een goed alternatief. Boek hier zelf jouw premium kamer, deze is o.a. uitgerust met een heerlijke zachte sofa en vraag naar een early check inn.

De prijzen voor dit hotel variëren tussen de 100 en 140 euro per nacht.

De beschikbaarheid van Linda en het reserveren van een sessie

Linda is te boeken voor psilocybine sessies met doseringen van medium tot heroïsch. Ook voor een MDMA sessie kan je bij Linda terecht. De beschikbaarheid kan ingezien door een dienst te kiezen. Verder kan je ook de verdere stappen doorlopen om een sessie met Linda te boeken. Zie ook de volgende link:

Reserveer een psychedelische sessie met Linda

Marcel komt ook in Amsterdam

Hoewel Marcel niet in Amsterdam woont, komt Marcel wel ook op locatie in Amsterdam. De reiskosten van 50 cent per km worden gerekend vanaf Noordwijkerhout. Indien je Marcel als begeleider wilt kan je een kijkje nemen op zijn pagina:

Informatie over Marcel

Dit bericht op MDMA therapie is overgenomen van triptherapie

Trip therapie: Psychedelische sessie in Amsterdam

Het originele bericht komt van de onderstaande link

MDMA therapie: Psychedelische sessie in Amsterdam

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

Psychedelische sessie in Amsterdam