+31640898455
info@truffel-ceremonie.nl

Recensie truffel sessie

Truffel ceremonie, psiloflora of paddo ceremonies voor uw fysieke en mentale gezondheidMet veel water drinken verdween de hoofdpijn in de loop van de ochtend (van de volgende dag). Nu een paar dagen verder merk ik dat ik heel erg aanwezig ben in het moment en dat is een superfijn gevoel ook de helderheid neemt steeds meer toe. Het voelt letterlijk alsof er een verfrissende douche door mijn hersenpan is gegaan en ik hoop dat deze toestand ook blijvend is. Ik ervaar deze eerste dagen meer rust en minder frustratie.

De aandacht en betrokkenheid van jou (Marcel) heeft gemaakt dat ik mij erg veilig heb gevoeld en dat had ik ook nodig omdat het voor mij een behoorlijke stap is geweest om te doen.

Nogmaals veel dank!

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie: Recensie truffel sessie

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

Recensie truffel sessie