Truffel Ceremonie over triptherapie blog:

Bij triptherapie hebben ze geschreven over Therapeutische paddo trip op maart 29, 2019. U kunt dit bericht hieronder lezen

Therapeutische paddo of truffel trip

Als wij het hebben over een therapeutische paddo trip, dan bedoelen wij een psychedelische therapeutische trip met magic truffels. Dit werkt precies hetzelfde als paddo’s en het is in tegenstelling tot paddo’s in Nederland wel legaal. Magic truffels bevatten minder werkzame stoffen per gram dan paddo’s, maar indien de inname van truffels wordt verhoogd is de uitkomst hetzelfde.

Therapeutisch trippen met paddo’s kan ogen openen

Therapeutische psilocybine trip

Paddo’s en magic truffels bevatten dus dezelfde werkzame stoffen, namelijk psilocybine. Psilocybine wordt door ons eigen lichaam omgezet naar psilocine. Psilocine kan zich hechten aan de 5-HT2a receptor net zoals serotonine dat doet.

Waarom therapeutische paddo therapie zo goed werkt?

Wij denken dat therapie met psilocybine zo goed werkt omdat er connectie gemaakt kan worden met het onderbewuste. Vaak uiten psychische klachten zich middels klachten in het lichaam en andersom. Het onderbewuste brein communiceert in nuchtere en wakkere staat voor een groot gedeelte via het lichaam. Vandaar vaak ook gevoelens die te maken hebben met lichaamsdelen zoals spieren, hart, maag en blaas. Pisnijdig, hartzeer, onder spanning staan er mee in je maag zitten zijn bekende termen voor lichamelijke klachten die vanuit bewust of onderbewust denken komen.

Therapeutische paddo therapie kan tegen deze klachten helpen

Tijdens een paddo trip zorgt de verhoogde stimulatie van de 5-HT2a receptor voor directe communicatie tussen het onderbewuste en het bewuste. Hierdoor kunnen problemen die in het onderbewuste liggen worden opgelost of een plekje krijgen. Verder zorgt de paddo trip ook voor verhoogd BDNF, wat er voor zorgt dat er in het brein nieuwe verbindingen komen en het zorgt voor herstel van beschadigde hersen- en zenuwcellen. Deze geestverruimende werking kan er voor zorgen dat depressieve mensen, die al minder activiteit in de frontale hersenkwab hebben, de activiteit in de frontale hersenkwab kunnen verhogen.

Wat denkt u?

Waarom denkt u dat therapeutische paddo therapie zo goed werkt? Laat uw mening achter als reactie op dit bericht, zelfs als u sceptisch bent.

De mening van onze klanten

Onze klanten zijn over het algemeen zeer positief over de uitwerking van onze behandeling.

Lees hier de meningen van onze klanten