Wat zijn MDMA analogen?

MDMA-analogen zijn chemische verbindingen die qua structuur en effecten vergelijkbaar zijn met MDMA. Er zijn verschillende soorten MDMA-analogen, waaronder 1,3-benzodioxolen, cathinonen, benzofuranen, aminoindanen, indolen en amfetaminen . Sommige van deze verbindingen worden beschouwd als potentiële alternatieven voor MDMA.

Werken deze analogen beter dan MDMA?

Er zijn enkele onderzoeken die aantonen dat sommige MDMA-analogen vergelijkbare effecten hebben als MDMA, maar met minder bijwerkingen. Het onderzoek is overigens hier te vinden. Er komen nu steeds meer MDMA analogen op de markt sommigen beter werken dan MDMA en sommigen juist gevaarlijker zijn. Het is dus raadzaam om niet zomaar te experimenteren met deze MDMA-varianten.

Waar kan je terecht voor een MDMA sessie?

Bij Triptherapie kan je terecht voor een MDMA sessie. Tijdens deze sessie wordt u begeleid door een professionele therapeut en krijgt u de kans om te werken aan uw doelstellingen. Op moment van schrijven zijn MDMA sessies niet erkend als medische behandeling en worden ook niet vergoed door zorgverzekeraars.

Bij Triptherapie wordt gebruik gemaakt van een legaal MDMA-analoog dat in onderzoek terugkomt als een alternatief voor MDMA met minder bijwerkingen.

Meer informatie: MDMA therapie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *