In Juni heb ik mijn eerste truffel ceremonie in mijn huis gehad. De aanleiding voor mijn tripsessie was omdat ik vaak angstklachten heb en het voor mij niet echt duidelijk is waar dat vandaan komt. Ik hoopte met de tripsessie hier meer inzicht in te krijgen.

Marcel was heel goed in alles uitleggen en ik voelde me daardoor prettig voordat de ceremonie begon. De trip sessie heb ik als prettig ervaren, ik moest vaak lachen en zag mooie kleuren. Heel kort zag  ik mezelf als klein kind dansen, ik weet dat hier altijd blij van werd.

Mijn eerste ervaring was prettig, maar heeft eerlijk gezegd niet gebracht wat ik ervan hoopte. Marcel zei dat we een volgende sessie een hogere dosering konden gebruiken, ook omdat ik als snel aanwezig was.

Ik overweeg omdat weer te doen in dit jaar.

Bedankt voor de fijne ervaring Marcel!