Triptherapie: Trip sitter NL

Trip sitter NL

Bij triptherapie kunt u ons ook inhuren als Tripsitter. De tripsitter service is een dienst die we aanbieden op locatie in heel Nederland of u kunt gebruik maken van onze ruimte in Schiedam. Naast het verzorgen van de veiligheid van de deelnemers kunnen we ook adviseren wat te doen als voorbereiding.

 

Trip sitter Amsterdam

De meeste klanten die gebruik maken van inze tripsitter diensten zijn toeristen die in Amsterdam verblijven en een keer onder toezicht een psychedelische trip willen doen. Wil jij meer leren over hoe zo’n sessie werkt? Lees dan verder via onderstaande link:

Lees hier meer over tripsitter inhuren

Reserveren of vragen?

Neem contact met ons op als u vragen heeft. Wij helpen u graag.

Klik hier voor het contactformulier

 

 

 

 

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Trip sitter NL

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

Trip sitter NL