Psychedelische Therapie Nederland: Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triplevel 2

Triplevels

De triplevels geven aan hoe intens een psychedelische trip is. Als wij een trip begeleiden dan bekijken we de persoonlijke situatie en de persoonlijke doelstellingen. Triplevel 1 is de laagste van de 5 triplevels. Wij zetten triplevel 2 soms in ter kennismaking met psychedelische therapie. Triplevel 2 heeft voornamelijk een tijdelijk positief effectief op de psyche. Voor langdurige positiviteit raden wij doorgaans een trip aan van level 3, 4 of 5.

Triplevel 2

Fellere beleving van kleuren, visuals zoals het bewegen en “ademen” van objecten, muren etc. Met gesloten ogen kunnen 2-dimensionale patronen worden waargenomen. Door veranderingen in het kortetermijngeheugen ervaart de gebruiker continue afleidende gedachtepatronen, afgewisseld met een extreme focus. Het natuurlijke filter in de hersenen wordt omzeild waardoor onder andere de creativiteit toeneemt. Tijdens deze fase kan men al dwarsverbanden gaan ontdekken. Dwarsverbanden over bijvoorbeeld waarom bepaalde dingen gebeuren en hoe u er mee om kan gaan.

U kunt hier de informatie van alle triplevels nalezen

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

Triplevel 2