Tripsitter tripcoach of triptherapeut inhuren?

Wat doet een tripsitter normaal gesproken? Is het alleen een soort van oppas? Toch klinkt tripsitter niet dekkend voor wat we doen.Tijdens de sessies met therapeutische doelstelling hebben we namelijk een andere rol dan als we alleen maar een oogje in het zeil dienen te houden bij een trip voor enkel de ervaring. Bij triptherapie noemen we onszelf dan liever de tripbegeleider dan tripsitter. Hoe je ons dan ook noemt, op deze pagina kan je inzien wie wanneer beschikbaar is.

Beschikbaarheid van tripsitter Marcel

Bekijk hier de beschikbaarheid van Marcel.

Beschikbaarheid Loes

Bekijk hier de beschikbaarheid van Loes.

Een sessie boeken

Wanneer je ons wilt inhuren als tripsitter of voor psychedelische therapie dan verzoeken we je eerst om de intake in te vullen. Op basis van de intake kunnen we beoordelen of het gebruik van psychedelica voor jou geschikt is en wat voor dosering bij jou zou kunnen passen. Tijdens het invullen van de intake kan je ook aangeven wat je wensen zijn. Na het definitief boeken van een sessie worden er nog meer adviezen gegeven op basis van de intake. Zo zijn de sessies succesvoller door een juiste voorbereiding.

Start hier de intake

Dit bericht op MDMA therapie is overgenomen van triptherapie

Trip therapie: De beschikbaarheid van onze tripsitters

Het originele bericht komt van de onderstaande link

MDMA therapie: Tripsitter inhuren

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

Tripsitter inhuren