Truffel ceremonie

Tijdens een truffel ceremonie zal er een reis plaatsvinden naar het onderbewuste. Deze reis in de in het onderbewuste van jezelf kan spannend zijn, nieuwe inzichten opleveren of gebruikt worden als een zeer sterke therapie tegen diverse psychische aandoeningen. Met de juiste voorbereiding en setting tijdens de truffel ceremonie kunnen we ongekende resultaten boeken om te groeien in het leven.

Het gebruiken van dit soort middelen brengt men in een staat die veel overeenkomsten vertoont met wat er met je gebeurd als je een een zeer diepe staat van meditatie bereikt. De overeenkomsten tussen ayahuasca en een een hoge dosering magic truffels zijn er in overvloed.

Lees hier meer over het verschil tussen ayahuasca en truffel ceremonies

De werking van truffels

Na ongeveer een half uur zijn de eerste effecten merkbaar. Alle zintuigen gaan beter werken. Kleuren worden helderder, geluiden klinken intens en het lijkt alsof de gehele omgeving voelbaar wordt. Afhankelijk van de dosering die in overleg is gekozen zullen er meer veranderingen in perceptie plaatsvinden. Hoe hoger de dosering des te hoger de triplevel en de effecten.

Lees hier meer over de triplevels en effecten

Tijdens de truffel ceremonie zullen wij u bijstaan om te werken aan de vooraf gestelde doelen. Tijdens de ceremonie zullen we gebruik maken van aromatherapie, kleurentherapie en muziek om de ervaring zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

Individueel of als groep

Het is aan u de keuze om individueel of als groep wilt deelnemen aan een truffel ceremonie. De beste resultaten boeken wij overigens met individuele sessies. Bij individuele sessies is het uiteraard toegestaan om een extra bekende aanwezig te laten zijn.

U mag ook zelf een groepje samenstellen met bij voorkeur de mensen die u het meest vertrouwd. In sommige gevallen is het juist handig om niet individueel deel te nemen aan een truffel ceremonie. Denk bijvoorbeeld aan relatie therapie of ander vormen van bindings- problematiek.

Al onze truffel ceremonies laten we plaatsvinden op uw locatie of in de natuur dichtbij uw locatie

Meer dan alleen een truffel ceremonie

De meeste klanten die een truffel ceremonie aanvragen willen graag werken aan de psychische gezondheid. Een truffel ceremonie leent zich daar uitstekend voor, maar we gaan verder dan dat. Na de aanmelding krijgt u op basis van de door u ingevulde gegevens ook voedings- en bewegingsadvies eventueel in combinatie met supplementen. Dit doen wij omdat het resultaat van een truffel ceremonie dan zo veel beter zal zijn. Samen gaan we voor de volle winst!

 

Aanmelden en intake

U kunt zich via de website aanmelden voor een intake. Dit doet u door eerst een account aan te maken, waarmee u overigens ook kan reageren op het forum en de blogberichten. Na het aanmaken van een account kunt u het intakeformulier invullen.

Maak hier een account aan

 

Klik hier voor het intakeformulier

 

Contactgegevens

Indien u meer wilt weten over truffel ceremonies kunt u reageren via het medium van uw keuze.

Telefoon en Whatsapp: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier