+31640898455
info@truffel-ceremonie.nl

Truffel ceremonie

Truffel ceremonie

Neem deel aan een open truffel ceremonie, stel uw eigen groep samen of boek een individuele truffel ceremonie.
Kies voor voor een therapeutische of spirituele truffel ceremonie met als thema’s zoals genezing, verslavingsproblematiek, persoonlijke groei of creativiteit.

De magische truffel ceremonie

Bij de truffel ceremonies wordt de psychedelica psilocybine ingenomen om een andere staat van bewustzijn te bereiken. Tijdens zo’n ceremonie wordt je begeleidt door bekwaam en ervaren personeel. Extra eigenschappen van de truffel ceremonie zijn de muziek, de aroma’s, en andere extra’s die we inzetten.

Truffel ceremonies kunnen individueel worden gedaan, in besloten groepen of in open groepsverband. Uiteraard heeft elk van deze opties zijn eigen voordelen.

Andere namen voor de magic truffel ceremonies zijn paddo ceremonie en psilocybine ceremonie .

Doseringen psychedelica

Open truffel ceremonie

De open groep truffel ceremonies zijn open voor iedereen die medisch in staat is om deel te nemen aan een truffel ceremonie.

De grootte van de groepen voor psychedelische ceremonies is maximaal 7 personen. Deze ceremonies zijn perfect om nieuwe mensen te leren kennen, maar vooral uw onderbewuste zelf.

Voor degenen die een Truffel ceremonie willen doen voor de therapeutische effecten adviseren wij triptherapie. Triptherapie is een individuele psychedelische sessie met persoonlijke voorbereiding met de focus op een algehele gezondheid. Lees meer over triptherapie via de link of bekijk hieronder onze beschikbare open psychedelische ceremonies.

Triptherapie informatie

Onze locaties

Psychedelic Loft Schiedam

De Psychedelic Loft in Schiedam is een prachtige ruimte voor psychedelische therapie en voor spirituele reizen. De ruimte is geschikt voor 1-6 personen.

Psychedelic Loft Schiedam

Op uw locatie

Dankzij onze service op locatie kunt u ook zelf een ruimte aandragen. Wij komen in Nederland ook bij u thuis, in een hotel, Airbnb of vakantiehuis. U kunt dus altijd zelf een locatie kiezen die bij u past.

Op Locatie

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen.