Gijs is één van onze toegewijde therapeuten voor Truffeltherapie. Gijs is niet alleen actief in zijn woonplaats Den Bosch, maar bedient ook klanten in heel Brabant, waaronder steden zoals Eindhoven, Tilburg, Breda en Helmond.

Ervaring en Expertise

Gijs brengt een schat aan ervaring met zich mee naar Truffel Therapie. Hij heeft een indrukwekkende carrière van 30 jaar in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), waar hij heeft gewerkt als behandelaar binnen crisisinterventie en psychotherapie. Deze ervaring stelt hem in staat om een diep inzicht te hebben in de menselijke geest en de uitdagingen waarmee mensen kunnen worden geconfronteerd.

Waarom Gijs?

Gijs zijn uitgebreide ervaring in de GGZ maakt hem een ideale therapeut voor truffeltherapie. Zijn begrip van psychotherapie en crisisinterventie stelt hem in staat om klanten te begeleiden door de complexe emoties en ervaringen die kunnen ontstaan tijdens een truffelsessie. Hij creëert een veilige en ondersteunende omgeving waar klanten zich op hun gemak voelen om de diepten van hun bewustzijn te verkennen.

Bovendien begrijpt Gijs dat elke persoon uniek is en past hij zijn benadering dienovereenkomstig aan. Of u nu nieuw bent in de wereld van truffels of een ervaren reiziger, Gijs is er om u te helpen het meeste uit uw sessie te halen.

Truffeltherapie met Gijs

Truffel Therapie in Brabant

Of u nu in Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Helmond of ergens anders in Brabant woont, Gijs is beschikbaar om u te begeleiden op uw truffeltherapie reis. Lees meer over de Truffeltherapie of over Gijs via de onderstaande knoppen.