Mijn truffel-sessie was onder begeleiding van Loes. Ik begrijp dat ze nog niet zo veel sessies heeft begeleid als Marcel, maar ik was onder de indruk.

De voorbereiding begon al enkele weken voor de sessie met een advies op het gebied van o.a. voeding en mindfulness. Dit was op basis van het intake formulier. Het advies was een mooi begin om me mentaal en fysiek op de sessie voor te bereiden. Ik vond het erg fijn dat de sessie veilig en ontspannen bij mij thuis heeft plaatsgevonden, het gaf me rust en vertrouwen. Loes nam de tijd om e.e.a. toe te lichten, mijn vragen te beantwoorden en mijn doel te verhelderen.

Al vrij snel na de inname begon ik visuele effecten te ervaren (o.a. bijzondere patronen, fractals en heldere kleuren) erg bijzonder om mee te maken. Het gaf mij een gevoel van veel creativiteit en inspiratie. Tijdens de sessie ontving ik bijzondere inzichten over de belangrijke bijdrage die de truffel aan iedereen kan geven. Het verbinden met de aarde was voor mij een belangrijk thema tijdens de gehele trip, het voelde heel aards en krachtig. De aarde is een bron waar we zoveel kracht uit kunnen putten en waar we goed voor mogen zorgen. Ik voelde heel sterk dat ik hier een vervolg aan mag geven, voor mijzelf en voor anderen. Dit mag ik nog verder gaan ontdekken. Ik gun dit iedereen.

Dank je wel Loes voor deze onvergetelijke ervaring!

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie: Wat een bijzondere ervaring

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

Wat een bijzondere ervaring