Op zoek naar reviews over truffel ceremonies

Je bent op zoek naar de ervaringen van andere die jou voor zijn geweest om ergens een truffel ceremonie bij te wonen. Je wilt natuurlijk ergens een plekje reserveren waar de begeleiding en service goed is. Wat ook goed om te ontdekken is met wat voor reden je een truffel ceremonie wilt bezoeken. Verschillende aanbieders bieden namelijk andere voortrajecten en begeleiding aan. Bedenk ook goed voor jezelf hoe groot de groep voor jou mag zijn.

Reviews over onze truffel ceremonies

Naast de reviews voor de open groep truffel ceremonies kan je bij ons ook veel recensies vinden over individuele sessies. Wij bieden namelijk beiden aan. De individuele truffel ceremonie kan dagelijks worden geboekt en de groepssessies worden 1 of 2 keer per maand georganiseerd. Al deze ervaringen kan je vinden via de volgende link:

Truffel ceremonie ervaringen

Onze manier van het organiseren van een truffel ceremonie

Onze voorkeur heeft het om met twee begeleiders, een mannelijke een een vrouwelijke, maximaal zes deelnemers te begeleiden. De begeleiding begint al na de aanmelding in de vorm van persoonlijke adviezen en telefonisch contact wanneer dat nodig is. Met zes personen is het nooit te druk in de relatief grote ruimte waarin we de truffel ceremonie houden. We hebben zelfs 2 cabines voor als personen de behoefte voelen voor meer privacy en er is genoeg ruimte voor verbondenheid met de groep. De 2 op 6 verhouding tussen begeleiders en deelnemers voelt natuurlijk en veilig. Al onze open truffel ceremonies hebben tevens een eigen thema die je vaak kunt inzetten voor je eigen doelstelling en lopen uiteen van therapeutische tot spirituele thema’s.

Zie ook: Spirituele truffel ceremonie

Meedoen aan een truffel ceremonie?

Maak je eigen groep en eigen thema, sluit aan bij een open groepsceremonie of kies voor een individuele sessie om te proeven wat psychedelica kan doen voor jou. Maak gebruik van de onderstaande links voor meer informatie.

Agenda open truffel ceremonie | Intake invullen | Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *