Truffel Ceremonie over triptherapie blog:

Bij triptherapie hebben ze geschreven over Hartkracht op August 23, 2021. U kunt dit bericht hieronder lezen

Truffel ceremonie en hartkracht

Komende zaterdag (28 augustus 2021) organiseren wij een truffel ceremonie met het thema hartkracht. Deze blog is om onze deelnemers extra tips te geven zodat het thema hartkracht beter tot uiting komt tijdens de ceremonie. Meer info over de ceremonie via de volgende link:

Truffel ceremonie 28-8 hartkracht

Courage

La cour betekent het hart in het Frans. Courage deel het woord cour en betekent moedig. Jezelf en je hart tonen heeft moed nodig, maar alleen als dat leer kan je pas echt jezelf zijn. Een mooie video over moedigheid en zijn wie je bent is “Brené Brown: The Call to Courage”. Deze video is te bekijken op Netflix via deze link:

Brené Brown: The Call to Courage

En een Brené Brown bonus aflevering is de onderstaande Ted Talk. Het is tevens de best bekeken Ted Talk ooit. Kijk gerust meer afleveringen van Brene Brown als haar teksten resoneren.

Wijsheid vanuit het hart

Het hart wordt door velen als en centrum van de emoties genoemd. Het doet dus meer dan alleen fungeren als bloedpomp. Een hoop gevoelens en emoties worden door het onderbewuste brein naar het lichaam gestuurd alvorens we er bewust van worden. Je lichaam weet dus al eerder wat de automatische processen in jouw onderbewuste gaat betekenen voordat je bewuste er weet van heeft. Deze wijsheid is op basis van eeuwenlange evolutie en een gedeelte aangeleerde patronen tijdens jouw leven. Soms moeten we gewoon vertrouwen op het kompas dat in ons hart zit.

De truffel ceremonie

Tijdens deze truffel ceremonie gaan er voor om het denken op een laag pitje te zetten waardoor het onderbewuste zijn gang kan gaan. Emoties die via het lichaam en het hart lopen mogen hun vrije loop hebben zodat trauma een weg naar buiten kan vinden. We laten tevens het hart de gids zijn van de ceremonie en we gaan de wijsheid van het hart gebruiken om in het dagelijks leven meer te varen op wie we diep van binnen zijn.

Leestip

We hebben in de Psychedelic Loft te Schiedam het boek “The Power Of the Heart” liggen. Neem na de ceremonie gerust een kijkje in dit boek en bepaal of je het zelf wilt lezen. Mocht je al willen beginnen met dit boek dan kan je het boek bestellen bij de bekende boekenwinkels.