Truffel Ceremonie over triptherapie blog:

Bij triptherapie hebben ze geschreven over Heilige geometrie tijdens psilocybine sessie op October 9, 2020. U kunt dit bericht hieronder lezen

Geometrie en psychedelica

Tijdens het opkomen en het landen van een sterkere psychedelische trip worden er vaak geometrische vormen en fractalen. Sommigen zeggen dan ook dan de geometrie heilige geometrie is omdat het de bouwblokken zijn van alles. Hoe “heilig” dit is blijft dan ook een interpretatie van het woord heilig. Wat zeker interessant is dat we tijdens psychedelische sessies deze vormen zien met de ogen dicht. Onderbewust zijn we dus op zoek naar deze bouwblokken van het universum. Verder zijn ook wij gebouwd van deze bouwblokken en dat kan ook invloed hebben op hoe wij überhaupt te wereld pogen te interpreteren.

5 is het magische getal

Voor de nummerfielen en geometrie-lovers is het getal 5 misschien wel belangrijker dan gedacht. Als bij jou je bloed naar de erogene zones stroomt als je denkt aan heilige geometrie, getallen en wiskunde dan is de volgende video voor jou zeker interessant. Dankzij het getal 5 en de vormen die daarbij horen, namelijk de pentagon en pentagram, kunnen we patronen maken die zichzelf nooit herhalen. Is dit het geheim van het universum en de heilige geometrie?

Meer informatie over hallucinaties en geometrie

We schreven eerder over psychedelische hallucinaties en hoe het komt dat er tijdens een psychedelische trip veel geometrie en fractalen gezien kan worden. Wil je hier meer over leren? Lees dan deze blog over psychedelische hallucinaties:

Psychedelische hallucinaties uitgelegd

Ook psilocybine heeft een pentagon (vijfhoek)