Ik heb in december 2021 een begeleidde trip gedaan samen met mijn man. Marcel heeft ons goed voorbereid vooraf, dat was ook wel nodig, want ik had totaal geen ervaring met truffels of iets dergelijks en had zo mijn twijfels om de controle los te laten. Nooit gerookt en nooit de ervaring gehad van te veel alcohol. We slikten de voedingssupplementen, bekeken veel documentaires en zelfs tekenfilms. Ik had me voorgenomen om me helemaal te laten meenemen en werd steeds nieuwsgieriger wat ik zou aantreffen in mezelf.

Mijn thema `s: in liefde en vertrouwen mijn weg weten, afscheid kunnen nemen, tijd en ruimte voelen, voelen wat goed is voor mij.

Ik heb een prachtige reis beleefd met alles wat ik hoopte. Leidend daarin was een schilderij wat in mijn nabijheid hing. De reis was een soort Disneyfilm, een sprookje met duizenden glinsterende kleuren met vooral veel verwondering en nieuwsgierigheid, ik liet me meevoeren door de stroom (in een soort bootje over de rivier) maar voelde heel regelmatig een keuzemoment wat betreft richting. Ik wees de weg, was nooit bang maar voelde me zo beschermd. Ik zag alles voorbijglijden, beleefde korte momenten verdriet, zag ook nare beelden, maar ik heb ook heel veel gelachen, ik voelde dat het er allemaal was, ik bleef er niet in hangen, wist dat alles weer voorbijgleed als ik het aanvaardde. En altijd voelde ik het vertrouwen dat ik weer terug kon waar ik me beschermd voelde. Ik hield niks meer vast.

Deze reis heeft me zoveel schoonheid, energie, vertrouwen, verwondering en troost gegeven. 

Dank je wel Marcel! 

Marjon 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie: Interne reis met magic truffels

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

Interne reis met magic truffels