LSD ceremonie

LSD als psychedelica tijdens een groepsceremonie wordt niet vaak gedaan. Wij zijn desondanks dit gegeven bezig met het testen hoe we LSD analogen legaal en verantwoord kunnen inzetten tijdens ceremonies of als LSD therapie. Een aantal jaar geleden hebben wij reeds eerder experimenten uitgevoerd en die gaven aan dat LSD in hogere doseringen minder goed werkt dan hogere tryptamines die bijvoorbeeld in paddo’s voorkomen als het gaat om het therapeutische en spirituele potentieel. 

 

Ons oude bericht over LSD therapie

 

De testen die we de afgelopen tijd hebben gedaan met een gedeelte de tryptamine psilocine (truffel) met als aanvulling een legale variant van LSD geven in tegenstelling tot enkel LSD en zijn analogen wel weer mooie spirituele en helende trippen waarbij de visuele aspecten vaak 4k trips worden genoemd. Een trip in een hoge resolutie. Een nadeel, wat ook voordeel is, is de duur van zo’n trip met zo 12 uur. Verder kunnen personen met psychose gevoeligheid dit beslist niet doen.

Interesse?

Indien er voldoende interesse is om zo’n sessie bij te wonen, dan organiseren wij zo’n LSD/truffel ceremonie. Neem contact op voor meer informatie.

 

Contact