Wat is een psilocybine sessie?

Psilocybine is een stof die voorkomt in paddenstoelen van de soort Psilocybe. Na het innemen van deze paddenstoelen of truffels wordt psilocybine omgezet naar psilocine. Psilocine is de stof die die de hallucinaties opwekt. Het lijkt op onze droomstaat waarbij een hoop informatie wordt verwerkt. Juist het gebruiken van deze droomstaat kan inzichten en verwerking bewerkstelligen.

De truffels zijn ondergrondse paddenstoelen.

Psilocybine therapie

De meeste mensen zullen een psilocybine sessie gebruiken als therapie en daarom wordt de term psilocybine therapie vaak gebruikt. Indien jij interesse hebt om psilocine/psilocybine in te zetten als therapie dan raden we je aan om naar triptherapie te kijken. Dit is een mix gezonde elementen gecombineerd met een psychedelische sessie als therapie.

Lees hier meer over triptherapie

Psilocybine ceremonie

Een andere optie is om deel te nemen aan een psilocybine ceremonie. Dit doe je dan met andere onbekende mensen. Samen ga je op reis naar het onderbewuste. Zo’n ceremonie kan je doen voor spitituele redenen, voor de ervaring of voor de therapeutische effecten.

Lees hier meer over de psilocybine ceremonies

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

Psilocybine sessie