Wat een trip heb ik gemaakt!!

Woorden kunnen niet uitleggen hoe en wat dat voor me is geweest, maar wat ik wel kan verwoorden is hoe ik daar ben uitgekomen.

Mijn interesse in een truffelceremonie kwam nadat ik dit gezien had in een programma dat door de werkzame stoffen in bepaalde truffels, in je hersenen er verbindingen gemaakt worden die er normaal niet zijn.

Dit wilde ik ervaren. Op zoek naar wie dit kan doen kwam ik op triptherapie.nl terecht en nam contact op met Marcel.

Marcel reageerde snel en ik heb met hem afgesproken voor een walk en talk om hem te ontmoeten.

Marcel was recht door zee en stelde me directe vragen waarom ik dit wilde, wat ik er uit wilde halen etc. Dit gaf me reden tot verder nadenken over deze ceremonie.

Hij vertelde over de mogelijkheden en dat je in een ceremonie goed kunt kijken naar dingen die je wil veranderen in je leven.

In het gesprek werd duidelijk dat Marcel kundig is en ook veel ervaring heeft. Alle dingen die je graag wil als je dit wil ondernemen.

In de weken voorafgaand aan de ceremonie gaf Marcel me focus met tips over voeding en mind set. Je kijk op jezelf en de voorbereiding zijn belangrijk zodat je het meeste uit je ceremonie kunt halen.

Op de dag van de ceremonie was ik licht gespannen; je weet niet hoe het gaat, wat het met je doet etc.

Marcel legde uit wat ik kon verwachten en we hebben gesproken over hoe het voelt en wat zijn rol is. Zijn rust stelde me op mijn gemak.

Ik heb me elk moment prettig, veilig en comfortabel gevoeld in het hele proces.

Dit komt door hoe Marcel is en wat hij doet.

Uiteindelijk als je de truffelthee hebt gedronken word je heerlijk ontspannen en trek je je terug in je eigen wereld en is jou trip begonnen.

Tijdens de trip was Marcel mijn aanspreekpunt om mijn ervaringen te maatstaven, maar ook mijn gids om wat ik wilde ‘bekijken’ in focus te brengen.

Ik kan niet anders zeggen en schrijven dan dat dit een waanzinnige ervaring is geworden die ik iedereen van harte kan gun.

Dankzij de kennis, rust en ervaring van Marcel.